Studentlekene 2021 til OSLO!
Endelig er det klart hvem som får arrangere SL i Oslo neste høst - "Det føltes nesten uvirkelig" 


Vi var i en helt ny situasjon når vi for første gang mottok to søknader om å være Teknisk Arrangør (TA) for Studentlekene høsten 2021. Klubbene som konkurrerte om å arrangere lekene var Oslostudentenes Idrettsklubb (OSI) og BI Athletics i samarbeid med Norges Idrettshøgskoles Idrettslag (BIA/NIHI). Klubbene som kjempet om å arrangere begynte ferden mot et SL i Oslo allerede høsten 2019 og har lagt ned et enormt arbeid for å skape et konkurransedyktig produkt. Begge leverte fantastiske søknader, men forbundsstyret var som kjent nødt til å treffe en avgjørelse. Denne gangen endte valget til slutt på BI Athletics og Norges Idrettshøgskoles Idrettslag (NIHI). Vi gratulerer, og ønsker lykke til med samarbeidet!
Vi tok en prat med Leder for arrangørkommiteen, som var strålende fornøyd da avgjørelsen ble videreformidlet;

Vi satt alle sammen i høyspenn, og det føltes nesten uvirkelig! Det ble definitivt veldig følelsesladd, og det var vanskelig å finne ordene som beskrev følelsen godt nok. Det har nok ikke gått opp for oss enda, for det føles så stort og spennende. Men samtidig sitter vi igjen med en utrolig stolthets-følelse over hva vi har fått til sammen - og hva vi kommer til å skape det kommende året!"


Hvordan tror dere tiden fremover med planlegging blir?

Vi har allerede begynt med utforming av hvordan progresjonen vår skal være de neste månedene, så nå gjelder det å lande litt og samle alt av tanker vi har og sette det i system. Vi ser frem til et veldig lærerikt, utfordrende og givende år på mange områder! Vi ser også frem til å sette oss ned med NSI og videreutvikle ideene våre og gleder oss til å rekruttere flere ildsjeler til SL-organisasjonen vår. 


Hvordan skal dere sørge for at SL OSLO blir de beste Studentlekene så langt?

Vi vet det ligger mye tyngde i å arrangere Studentlekene i hovedstaden, og vet at forventningene kommer til å være høye. Vi har også store forventninger til oss som organisasjon. For å etterleve disse har vi stort fokus på gode arenaer og et mangfold av idretter i kombinasjon med gode kulturelle og sosiale tilbud som viser Oslo som studentby fra sin beste side.


Studentlekene i Oslo har blant annet tatt mål av seg å ha Bislett stadion som «HUB» under lekene!

I tillegg har vi store mål knyttet til nyvinninger og god kommunikasjon på tvers av studentidretts-Norge (og Oslo). I tillegg har vi jobbet mye med å sette sammen et engasjert hovedstyre med lidenskapelige ildsjeler som brenner for idrett, kultur og studentmiljø. Den uslåelige kombinasjonen av studentidrettslag (BIA og NIHI) og mulighetene vi skaper sammen vil også være en av nøkkelfaktorene i det beste SL-et så langt. 
Hva gleder dere dere mest til ved å arrangere?

Vi gleder oss stort til å sette visjonene våre ut til live og være en viktig bidragsyter til videreutviklingen av Studentlekene og Norsk studentidrett som en helhet! I tillegg til å tilegne oss nye erfaringer, bekjentskaper og kunnskaper vil dette være et løft for studentidretts-Oslo og de individuelle idrettslagene. Samarbeidet vi innleder vil forhåpentligvis vil sette spor i lang tid fremover, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med de andre studentidrettslagene i Oslo og Norge. På toppen av alt kommer selvfølgelig gode idretts- og kulturopplevelser bygget på mangfold, inkludering, bærekraft og idrettsglede.


I tillegg til ovennevnte har arrangøren lovet å legge til rette for rekorddeltakelse og en bankett som deltakerne sent vil glemme!


Hold av datoene 6.-10. oktober neste år! Dette vil du ikke gå glipp av.


Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker BIA og NIHI lykke til med forberedelsene. Vi kommer tilbake med flere detaljer snart! 
354 views0 comments

Siste poster

Idrettens Hus

Sognsveien 73

0840 Oslo

© 2020 by Norges studentidrettsforbund. Proudly created with Wix.com