Regionale nettverkssamlinger 2021!

Updated: Feb 23

For å ivareta smittevern- og reiseråd avlyses den nasjonale nettverkssamlingen som skulle arrangeres 20.-21. mars. Samlingen erstattes med tre regionale nettverkssamlinger. Dette gjøres for å begrense reisevirksomheten til deltakerne og for å samle færre deltakere av gangen. Samlingene blir gjennomført i tråd med smittevernstiltak gjennom vår samarbeidspartner Thon Hotel.

Målet med arrangementene er å sette fokus på erfaringsutveksling og nettverksbygging på tvers av studentidrettslag. Det vil som vanlig være faglig påfyll, workshops og gode muligheter til å stifte nye bekjentskaper og samarbeid!


Dato og sted:

Klar for å diskutere igjen?

Trondheim: 20.-21.mars

Bergen: 17.-18. april

Oslo: 24.-25. april
Klikk her for påmelding!
Generelt

Tilbakemeldingene fra Ledersamlingen 2020 var at møteplasser for studentledere er viktigere enn noen gang. Erfaringsoverføring og diskusjoner om nye utfordringer og muligheter blir derfor en sentral del av nettverkssamlingene. Samlingene passer for både nye og gamle i Studentidretten. Vi gleder oss til å se deg!Smittevern

Vi følger smittesituasjonen nøye, og kan bli nødt til å gjøre endringer på både form og innhold ved endringer av lokale og nasjonale retningslinjer. Ved eventuelle avlysninger vil alle deltakere få refundert påmeldingskostnad. Før samlingene må alle deltakere gjennomføre idrettens koronavettkurs. Skulle du oppleve koronarelaterte symptomer i forkant av samlingen(e), er det viktig at du holder deg hjemme. Du vil da få påmeldingsavgiften refundert.


Betaling og reisestøtte

Samlingene koster kr. 300 per deltaker. Betaling gjøres gjennom påmelding i iSonen, Idrettens nye arrangementsside, som også er åpen for bruk blant alle studentidrettslag!


NSI dekker "hovedreise" for alle tilreisende. Med hovedreise menes feks. fly, tog eller lengre bussturer. NSI dekker ikke lokal transport som T-bane, shuttlebuss eller liknende. Alle deltakere vil bli tilsendt er refusjonsskjema i etterkant av samlingen som brukes til å refundere utlegg - ta derfor vare på kvitteringer!


105 views0 comments

Siste poster

Idrettens Hus

Sognsveien 73

0840 Oslo

© 2020 by Norges studentidrettsforbund. Proudly created with Wix.com