Påmelding til Studentlekene Trondheim 2021 har åpnet!Studentlekene 2021 vil du ikke gå glipp av! 24. – 28. februar skal et av Norges største idrettsarrangement gjennomføres, med hele 23 forskjellige idretter man kan delta i! Studentlekene 2021 har bygget lekene opp under slagordet «Bli med på leken», hvor de har som mål å samle tusentall av idrettsinteresserte studenter fra hele landet til konkurranser, idrett, kurs og festligheter i fire morsomme dager.


Konkurransene vil foregå forskjellige steder i Trondheim, både i haller og utendørs. Mange av mesterskapene vil bli holdt i nærheten av hverandre, slik at man kan heie frem andre studentidrettsglade utøvere! Studentlekene Trondheim har idretter som passer enhver, på alle nivåer. Banketten vil bli delt opp i mindre banketter med inntil 200 deltakere i forskjellige deler av Trondheim Spektrum.


I disse koronatider, hvor det er stor usikkerhet i samfunnet, kan dere være sikre på at SL-styret, med Johanna Sofie Slinde som leder i organisasjonskomiteen, planlegger for et trygt arrangement, med de sittevernsreglene som gjelder! De har et ønske om at SL2020, skal bli like storslagent som SL2019, og med en slik handlingskraft som komiteen har, er de allerede på god vei.


Det vil arrangeres idretter som har status som et Student-Norgesmesterskap, og andre som Student-Cuper. Idretter som det kan kjempes om edelt metall i, er for eksempel akvatlon, amerikansk fotball, badminton, cageball, goalball, fekting, håndball, innebandy, langrenn, romaskin, padel tennis, snørugby og E-sport! Det vil som vanlig, også bli arrangert SL-trippelen, samt et friluftslivsarrangement Koiefemkamp!


For fullverdig liste over alle idrettene og hvilke som er SNM og SC, gå inn på www.sltrondheim.no


Påmeldingen er åpen! Vi trenger nå, mer enn noensinne at dere melder dere på tidlig for å ta tempen på studentidrettsmiljøet og skape en trygghet for arrangørene. Dersom lekene skulle bli avlyst grunnet korona-pandemien, vil dere bli refundert. SL blir arrangert i vinterferien 2021, og grunnet korona, vil ikke sovesal bli aktuelt, så det kan være lurt å finne overnatting tidlig.


Påmeldingslink vil komme på studentidrett.no, så følg med 1 november 😊

23 views0 comments

Siste poster

Idrettens Hus

Sognsveien 73

0840 Oslo

© 2020 by Norges studentidrettsforbund. Proudly created with Wix.com