Hvordan gjennomføre digitale årsmøter? Sjekk gratis løsning fra NIF
Som følge av den ekstraordinære koronasituasjonen, kan styret beslutte å gjennomføre årsmøter digitalt. Norges idrettsforbund tilbyr alle idrettslag Idrettens Office 365 pakke kostnadsfritt ut juni for å kunne avholde digitale årsmøter. 

Fra Norges idrettsforbund sine nettsider:

Idrettslag kan, som følge av den ekstraordinære koronasituasjonen, beslutte å ikke avholde årsmøter med fysisk oppmøte, men i stedet gjennomføre disse på annen måte. Som et tiltak for å hjelpe idrettslagene med å gjennomføre styremøter og årsmøter digitalt, tilbyr NIF idrettslagene å benytte Idrettens Office 365 pakken kostnadsfritt ut juni.

Idrettens Office 365 gir idrettslagene bl.a. mulighet til å lagre og redigere dokumenter og å avholde digitale møter. NIF har nå utarbeidet en veileder for gjennomføring av digitale årsmøter via Idrettens Office 365. Hvordan bestiller idrettslaget Idrettens Office 365?

Idrettens Office 365 kan bestilles av styreleder/styremedlem her. Når det er foretatt en bestilling, vil alle styremedlemmer kunne logge seg på med samme brukerkonto som i Min idrett.

Når styreleder/styremedlem logger på, vil vedkommende få tilgang til knappen "Idrettens Office 365". Trykk deretter på knappen "Bestilling - Innstillinger". Velg Standard pakke og fyll ut skjema. Avslutt med å trykke bestill nederst på siden. Hvordan avholder idrettslaget et digitalt årsmøte?

Å avholde et digitalt årsmøte, er i utgangspunktet ikke annerledes enn å avholde f.eks. et styremøte som videomøte/videokonferanse som mange idrettslag har erfaring med. Noen forhold skiller seg imidlertid fra styremøter; det er flere deltakere, og ikke alle deltakerne har kjennskap til eller har brukt de digitale plattformene idrettslaget beslutter skal benyttes i det digitale årsmøtet. NIF har utarbeidet en veileder for hvordan et digitalt årsmøte bør gjennomføres.

Det anbefales sterkt at idrettslag gjennomfører tester på digitale årsmøter før selve årsmøtet.

Spørsmål og kontakt NSI Har dere spørsmål til hvordan dere kan avholde årsmøtet (eller styremøter), ta kontakt med vår rådgiver Sofus Rasmussen, sofus@studentidrett.no

Se også 10 klubbutviklingstiltak dere kan gjennomføre i koronatiden!

1 view0 comments

Siste poster

Idrettens Hus

Sognsveien 73

0840 Oslo

© 2020 by Norges studentidrettsforbund. Proudly created with Wix.com