Første Student-cup i E-sport!


På vegne av Norges Studentidrettsforbund (NSI), Lillehammer studentidrett (LSI) og Norges E-sportforbund (NESF), har vi gleden av å invitere deg til den første Studentcupen i E-sport! Dette er et spennende og helt nytt mesterskap som vi ønsker skal være et tilbud for mange studenter der ute! Mesterskapet vil bestå av en online kvalifisering 6. - 8. november, med påfølgende fysisk finalehelg på Lillehammer den 29. - 31. januar 2021.


Denne cupen er åpen for alle studenter i hele Norge, slik at lagene kan få muligheten til å skape et godt miljø i E-sporten! Cupen arrangeres først online i kvalifiseringsrunden. Påmeldingen er åpen, og link til påmelding finner du her.


Her blir du blant annet bedt om å laste opp bilde av studentbevis og bevis for betaling for ditt lag. Husk at påmeldingsfrist er 31.oktober!

Du som deltager kan delta i enten spillet Counter Strike (CS) eller Leauge of Legends (LOL).


Påmeldingsavgift er på kr 500 pr lag for deltakelse i kvalifiseringen. Betaling skjer via Vipps til Norges Studentidrettsforbund. Husk å merke betaling med lagnavn.

I januar er det duket for finalehelgen. Denne deltakelsen er gratis, og vil foregå på Lillehammer. Norges studentidrettsforbund dekker også reiseutgifter og opphold til finalistene med opptil 10 000 kr pr lag.

Vi har et tak på 64 lag pr spill, så vær tidlig ute! Førstemann til mølla gjelder (vi tar forbehold om at siste partallslag som er påmeldt får den siste plassen dersom det ikke blir fylt opp med 64 lag).

26 views0 comments

Siste poster

Idrettens Hus

Sognsveien 73

0840 Oslo

© 2020 by Norges studentidrettsforbund. Proudly created with Wix.com