Klubbutvikling

Klubbutviklingstilbud

kritting Hands

Klubbutvikling handler om utvikle ulike områder av studentidrettslaget. Dette kan gjøres på forskjellige måter og gjennom flere ulike prosesser. Har du en utfordring eller et mål for klubben? Ta kontakt for en uforpliktende prat!

 

Under finner du ulike klubbutviklingstiltak. Vi tar også mot andre bestillinger. Alle tiltak er gratis for studentidrettslaget!

 

KLubbesøk

Lurer du på hvilke tilbud som finnes i Studentidretten? Et klubbesøk går ut på å bli kjent med forbund og klubb. Vi tar en prat om klubbens situasjon (digitalt eller fysisk) og hvilke tilbud som finnes i NSI!

Start- og oppfølgingsmøte

Start- og oppfølgingsmøter varer i fire timer og brukes til å kartlegge klubbens styrker og muligheter. En av NSIs klubbveiledere leder styret gjennom en nyttig prosess der klubben ender opp med konkrete utviklingstiltak!

Styrekurs

Er du ny i Studentidretten og trenger litt hjelp til å komme i gang med styrearbeidet? Vi kjører gjerne styrekurs for deg og styret ditt!

Utviklingsmidler

Trenger dere midler til å realisere utviklende tiltak? Vi har støtteordninger som er øremerket utvikling i studentidrettslag! 

 

klubbveiledere

Alle NSIs klubbveiledere har gjennomført NIFs veilederutdanning og har mye erfaring med utviklingsprosesser i studentidrettslag. Veilederne jobber nasjonalt og hjelper gjerne ditt studentidrettslag med enten oppfølging eller utviklingsprosesser! 

Cecilie_edited.jpg

Cecilie Kappelslåen

Cecilie er tidligere styreleder i OSI og tidligere visepresident i NSI. Hun har mange års erfaring med klubbveiledning og svært god kompetanse på ledelse.

LONI.jpg

Loni Pedersen

NINI_edited.jpg

Nini Lande

Nini er leder i Bjørkelangen SF og styremedlem i Aurskog idrettsråd. Hun har også veiledererfaring fra Svømmeforbundet. Nini var dirigent på NSIs forbundsting i 2020

Sofus_edited.jpg

Sofus jobber som klubbutvikler i NSIs administrasjon. Han er klubbveileder i NFF Oslo og er tidligere daglig leder i OSI. Han har også arbeidserfaring fra Oslo idrettskrets.

Loni er tidligere leder- og nestleder i USN IL. Hun har også veiledererfaring fra Telemark idrettskrets og Larvik Idrettsråd.

Sofus Rasmussen

 

klubbverktøy

Idretten har utarbeidet flere verktøy for hjelpe idrettslag med klubbdrift. Under finner du relevant info om flere ulike ordninger og tiltak. Ikke nøl med å ta kontakt ved spørsmål eller dersom du opplever at noe mangler! 

klubbhåndbok_svart.png
gdpr svart.png
politiattest svart.png
medlemsfordeler svart.png
nytt lag svart.png
Anlegg svart.png
samordnarapportering svart.png
Firkløver.png