Påmeldingsskjema Nettverkssamling 2015

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Norges Studentidrettsforbunds Nettverkssamling 2015 gjennomføres fredag 13. mars til søndag 15. mars i Oslo, på Thon Hotel Ullevaal Stadion.

Meld deg på her:

NSI dekker overnatting og mat for alle. Videre dekker NSI reisekostnader for to personer fra hvert studentidrettslag. Dere kan gjerne stille med flere personer på konferansen, men da må idrettslaget selv dekke reiseutgiftene for disse. For å unngå høye reisekostnader er det viktig at dere bestiller reise tidlig.Registrering åpner kl 16.00. Konferansen starter kl 18.00. Vi ber om at deltagerne er tidlig ute med hensyn til registrering, innsjekking på hotell og en liten matbit før konferansen starter.

Siste nytt

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere og deltakere på arrangementer i regi av idretten. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre og er obligatorisk for alle som skal delta på arrangement i regi av Norges studentidrettsforbund.

Vil du være med å påvirke e-sportens utvikling i norsk studentidrett? Søk om plass i vårt nye e-sportutvalg!

På Badmintontinget 5. - 6. september ble NTNUIerne Emilie Storvik og Camilla Stokkaune valgt inn som styremedlemmer i Norges Badmintonforbund; Emilie som frittstående styremedlem og Camilla som nestleder i kompetansekomiteen. Begge har bakgrunn fra studentidretten som aktive og tillitsvalgte i NTNUI Badminton. Les mer om hva de ønsker å få til!

Etter en lang aktivitetspause i studentidretten, var sulteforede NTNUI-Triatleter ustoppelige på hjemmebane i Trondheim! 

Årets ledersamling blir avholdt på Thon Hotel Linne 23.-25. oktober. Samlingen er rettet mot ledere og styremedlemmer i studentidrettslag og arrangørkomiteer. Velkommen til en spennende og innholdsrik helg!

Påmeldingsfrist 9. oktober 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler