Nå braker det løs i Bergen!

Med over ett års forberedelser er det nå endelig duket for en gjentakelse av suksessen fra 2011. 1500 deltakere har ankommet Bergen by, og gjør seg klare for årets største studentidrettsfestival.

- Vi har jobbet i over ett år med Studentlekene, og den siste måneden har vi stått på døgnet rundt for å få dette i havn. Nå ser vi endelig resultatene av det, smiler leder Christian Magnus Knap.

Akkrediteringen er oppe og går og utøvere, lagledere, tilskuere og supportere strømmer til. Begeistringen hos det så hardtarbeidende styret er enorm. Med oppmøte 07.00 hver eneste dag er innsatsen er stor når såpass mange skal nyte fire dager i et planlagt solfylt Bergen.

Bak fasaden jobber de fortsatt på spreng for at de 14 ulike idrettsgrenene skal ha et knirkefritt mesterskap, og at alle til slutt sitter igjen med et fantastisk minne om idrett, sosiale arrangementer, bankett og nye vennskap.

- Jeg hadde aldri trodd at det skulle gå så bra som det har gjort. Dette er helt utrolig. Gruppelederene, styret og andre bidragsytere har vært helt fantastiske, og vi kunne ikke fått en bedre start enn den vi har fått, sier Knap.

I morgen starter ballet, med øvelser i nesten alle grener. Se program og kampoppsett under hver idrett her for mer info om de fire neste dagene.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler