Idrettskonsulent Andrea Schmalzried har sluttet i NSI

Andrea Schmalzried som har vært idrettskonsulent i NSI i perioden 2008-2012, søker nye utfordringer i Tyskland, og har avsluttet sitt arbeid hos oss i norsk studentidrett. 

Andrea har gjort en utmerket jobb for norsk studentidrett i sine fire år som idrettskonsulent. I perioden som ansatt koordinert hun kontakten med teknisk arrangører og deltakere i hele 49 Norske Studentmesterskap. Hun har vært svært involvert i den store aktivitetsøkningen som NSI har opplevd de siste årene, og vært sentral i de siste års utvikling av Studentlekene.

Andrea har dessuten også koordinert internasjonal deltakelse, og innledet gode samarbeid med en rekke særforbund i norsk idrett. NSI har deltatt i 25 ulike Student-VM, og i 4 Universiader siden 2008, og studentidrettslagene har gjennom Studentmesterskapene kvalifisert seg til deltakelse i EM. Andrea har vært en stor ressurs for NSI, og vi vil savne henne som medarbeider på forbundskontoret. Vi ønsker Andrea lykke til videre i sin nye stilling på det tekniske Universitet i Berlin.  

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler