Fra Bergen til Trondheim

Studentlekene Bergen Challenge er over for denne gang. Vi sitter igjen med en fantastisk følelse og håper og tror at dette er starten på noe stort. Studentlekene har kommet for å bli!

Fredag kveld annonserte Linn Hallberg, informasjonsansvarlig i Bergen Challenge med stor entusiasme at de hadde akkreditert samtlige deltakere, supportere, cheerleadere og lagledere og med det var det offisielt 1530 deltakere som bidro på sitt vis under helgens innspurt. Finaledagen var en hektisk affære for de som ville rekke alt; 25 finaler ble avviklet og over 510 medaljer og 8 pokaler ble delt ut. Gjevest var NHHI som med en klar seier på medaljestatistikken kunne motta prisen for beste idrettslag under Studentlekene Bergen Challenge 2012.

Ved siden av de idrettslige prestasjonene var det også stor aktivitet på festplassen de to siste dagene. Her kunne barn og unge lære mer om idrett for funksjonshemmede, boltre seg med diverse barnlige aktiviteter og nyte dagen i strålende sol.

Studentlekene Bergen Challenge 2012 har gått på skinner fra dag én, og det takket være en enorm frivillihetsånd fra de over 350 bidragsyterne som har vært delaktige. Dette vil vi se mer av, og gleder oss stort til Studentlekene 2013 i Trondheim. Lykke til NTNUI, nå er stafettpinnen overlevert og det er deres tur til å huse Norges største studentidrettsfestival!

Foto: Johannes Solbraa Bay

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler