Rapport fra Student-EM i håndball

NTNUI-håndball deltok på Student-EM i håndball sommeren 2011.
Her kan du lese jentenes rapport fra mesterskapet.

 

Rapport fra turen til håndball-EM i Kroatia for NTNUI

NTNUI-håndball representerte Norge i håndball-EM for studenter sommeren 2011. Det sportslige gikk ikke så veldig bra, vi kom på niendeplass av totalt 11 lag. Vi hadde ikke marginene på vår side, de første kampene bestod av stang-ut og mye tekniske feil. Vi ser i ettertid at om vi hadde hatt flere fellestreninger i forkant, ville nok utfallet på de første kampene vært litt annerledes. Likevel ser vi oss fornøyde med tre tap, en uavgjort og to seiere. Motstanden var veldig mye større i Kroatia enn det vi finner i 3.divisjonen i Sør-Trøndelag hvor vi spiller til vanlig.

Selve turneringen var kjempeflott organisert. Vi betalte 60 euro per person pr dag, og dette dekket fri overnatting, buss, mat, leger på kampene og en guide som fulgte oss rundt. Det var jevnt over gode dommere og det virket som om arrangørene hadde full kontroll turneringen gjennom. Hver kveld ble det arrangert fester for deltakerne, men vi deltok bare på den ene som var før fridagen. Her ble vi kjent med mange andre lag, og hadde det utrolig gøy. Torsdag hadde vi kampfri, og siden værgudene var med oss og dette var den eneste dagen hvor solen skinte, dro alle lagene ut til ei strand. Her kosa vi oss, restituerte og ble bedre kjent med de andre lagene.

Turneringen sluttet søndag 24.07.11, og det ble en misforståelse mellom oss og arrangørene om når vi kunne ta fly hjem. Vi var det laget som hadde reist lengst, og flykorrespondansen mellom Rijeka og Oslo var ikke bra. Derfor måtte halve laget reise etter første omgang i den siste kampen vi hadde. Reglene til EUSA sa at vi måtte stille med minimum 10 spillere til kamp, men det stod ikke noe om hvor mange som måtte sitte på benken når kampen ble avblåst. Vi gjorde det beste ut av situasjonen, og med en åttemålsledelse til pause var vi spente på hvordan det kom til å gå når vi bare skulle være 6 spillere igjen. Vi vant andreomgangen med to mål og hele kampen med ti. Turneringa fikk derfor en fin avslutning for oss.

NSI hjalp oss til å realisere drømmen vi hadde sett for oss etter at vi vant studentmesterskapet, og vi er stolte over å ha gjennomført våre planer. Nå blir det kanskje litt større å vinne SM/SL i Norge, og vi satser på å stjele vandrepokalen i mange år fremover!

På vegne av NTNUI-håndball
Kjersti Eidissen

Resultater:

Kastamonu University (Tyrkia) – NTNUI: 41-22
NTNUI – University of Rijeka (Kroatia): 27-32
Maastricht University (Nederland) – NTNUI: 26-26
Universite de Franche-Comte (Frankrike) – NTNUI: 34 – 27
NTNUI – Cranfield University (UK): 66-7
NTNUI – Radboud University Nijmegen (Nederland): 29-19

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler