PANGstart for Studentlekene Bergen Challenge 2011

Åpningsseremonien av Studentlekene Bergen Challenge 2011 ble et forrykende show, bokstavelig talt, på selveste Festplassen i Bergen.

Omkranset av en fantastisk ramme med stjerneklar himmel, et skimrende Lille Lungårdsvann og en blendende måne, ble gårskveldens åpning et show norsk Studentidrett sent vil glemme.

BC-ilden ble tent av selveste Liv Grete Skjelbred Poiree etterfulgt av en nydelig fremført "Se ilden lyse" av Caroline Paule, som ga flere av de oppmøtte et nostalgisk flash back til Lillehammer-OL i 1994. Eva & The Heartmaker ga publikum en konsertopplevelse som ble forsterket av de mange hundre tente faklene som ga en romantisk og koselig stemning på Festplassen. Showets høydepunkt var imidlertid den heidundrende avslutningen med et 8 minutters langt fyrverkerishow akkompagnert av musikk. Arrangøren har udiskutabelt forsikret at alle i Bergen sentrum umulig ikke kan ha fått med seg at Studentlekene Bergen Challenge 2011 er i gang.

Arrangementsansvarlig, Håvard Lauvålien, var selv storfornøyd med åpningen, "dette ble større enn jeg trodde". NSIs delegasjon var også svært fornøyde med dagens åpning. Generalsekretær i Norges Studentidrettsforbund, Marius H. Johannessen gliser som en sol bak fakkelen og slår fast: "I dag er jeg så fantastisk stolt av å være en del av norsk Studentidrett, dette var knallbra".

Nå gjenstår det å se om resten av arrangementet står i stil med knallåpningen. Ti av de tolv øvelsene det arrangeres Norske Studentmestersakp i sparkes i gang i dag, og studentene fra nord, sør, øst og vest gleder seg til fortsettelsen.

Skrevet av Julie Ravlo, NSI
Foto: Emir Memovic, NSI

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler