Invitasjon til Norsk Studentmesterskap i squash

Norges studentidrettsforbund og NTNUI Squash inviterer til studentmesterskap i squash.
Arrangementet vil foregå 25. – 27. februar i Trondheim.

Deltakelse
Alle som har studier som hovedbeskjeftigelse og som er medlem av et studentidrettslag kan delta. Studentidrettslaget må være medlem av NSI. NB! For å delta på mesterskapet må alle avgifter være betalt, gyldig studiebevis og bevis for medlemskap i klubb må vises frem.

Deltakeravgift
Deltakeravgiften er kr 300, dette inkluderer turneringsavgift, lunsj, bankett og forsikring. Betaling gjøres til kontonummer: 5361.06.92563.
NB! Husk å merke betalingen med ”SM” og ”Deltakernavn”.

Påmelding
Elektronisk påmelding vil foregå på www.ntnui.no/squash.
Påmeldingsfrist 20. februar.

Registrering og møte
Registrering gjøres ved oppmøte senest kl 15.30 fredag 25. Feb. Det er ønskelig at deltakerne kan være på plass ved turneringens oppstart. Spesielle ønsker til kampstarttid for tilreisende bes opplyses om ved registrering på nettsidene.
Under det obligatoriske møtet vil NSIs representant gjennomgå generell informasjon fra NSI. Turneringsansvarlig vil videre gjennomgå den praktiske gjennomføringen av arrangementet. Det skal også oppnevnes en jury for behandling av eventuelle protester i henhold til NSIs reglement.

Husk kvittering for betalt deltakeravgift, samt studiebevis og medlemskort.

Overnatting og bespisning
Det blir gratis overnatting for et begrenset antall personer. Madrasser vil finnes, men overnattende må ta med laken og sovepose. Lunch vil bli servert gratis både lørdag og søndag på treningssenteret. Hvis det i god tid før arrangementet viser seg at antallet overnattende overskrider antall plasser vil det bli forsøkt å skaffe plass til alle. Det er derfor fint hvis tilreisende melder seg på så fort de kan. Om andre alternativer for overnatting ønskes må deltakere ordne dette selv.

Kampene og arena
Det vil bli konkurrert i egen dame- og herreklasse. Turneringen vil avholdes på 3T Sluppen i Trondheim og deres 5 baner. Kampene spilles best av 5 games med løpende poeng til 11. Minimum antall kamper per deltaker settes foreløpig til 3. Dette avhenger av antallet påmeldte, men vil ikke bli lavere.

Premiering og bankett
Banketten avholdes på Ricks Café i Trondheim. Her blir det en god middag samt premieutdeling.

Reisefordeling
Søknad til reisefordelingskassen må være hos NSI innen 14 dager etter arrangementet. Mer informasjon om NSIs reisefordelingssystem se her.

Kontakt
NTNUI Squash
Mats Johan Heian
98407714
squash-trening@list.stud.ntnu.no  

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler