Slik får du billetter til Cupfinalen i fotball

Vår samarbeidspartner Frisk Forsikring er hovedsponsor av Cupfinalene i fotball. Nå får alle medlemmer i studentidrettslag mulighet til å få to gratisbilletter til Cupfinalen for herrer søndag 14. november. Det er svært enkelt å sikre seg billett.

Frisk Forsikring leverer skreddersydde reise-, ufør- og innboforsikring for alle studenter. Frisk er dessuten totalleverandør av privatforsikringer, om du eller dine skulle trenge også andre tilbud. Kjøper du forsikringen din hos FRISK kan du i tillegg velge det studentidrettslaget som skal få 3% av forsikringspremien til å utvikle klubben og idrettstilbudet på ditt studiested!

For Norges Studentidrettsforbund er FRISK en meget viktig samarbeidspartner som støtter NSIs ulike klubbutviklingstilbud med omlag 135.000 kr hvert år. Midlene NSI får fra FRISK går direkte til konferanser og klubbutviklingstiltak som ditt studentidrettslag hvert år får tilbud om å delta på.

Nå får altså du, som medlem i ett studentidrettslag, mulighet til å få 2 billetter til Cupfinalen i fotball ved at du får 10 venner/medstudenter/familie/naboer til å si ja til en telefon fra Frisk. På telefon vil vedkomne få tilbud på de forsikringene vedkomne ønsker å sjekke pris og innhold på. Kanskje er det penger å spare på å bytte reiseforsikring, bilforsikring etc. over til Frisk!

Her kan du lese om Kurt i Stavangerstudentenes IL, som sparte 2000 kr på å bytte bilforsikringen over til FRISK.

SLIK GJØR DU: Send en mail til marius@studentidrett.no med liste på 10 navn og kontaktinformasjon (telefonnr.) på personer som ønsker å vite mer om og få et tilbud fra Frisk Forsikring.

Du vil deretter få to biletter til Cupfinalen i fotball!

Ses på Ullevål!

Les mer om FRISK her.

Har du flere spørsmål kan du ringe NSIs kontakt i Frisk Forsikring; Maren Brevik på telefon 988 75 021.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler