Nytt forbundsstyre i NSI

Karl Olav Haaland (bilde) ble valgt som NSIs President på Forbundstinget i Bergen. Karl Olav som i foregående periode var Visepresident, skal lede NSI de neste to årene. Les mer for å se hele det nye forbundsstyret med en kort presentasjon av hvert styremedlem.

NSIs Forbundsstyre 2010-2012:

President: Karl Olav Haaland (34). Karl Olav har lang fartstid og betydelig erfaring i norsk studentidrett. Han har 10 år bak seg i forbundsstyret, hvor han satt som Visepresident forrige periode. Karl Olav var tidligere leder i Studentidrettslaget i Stavanger, STIL UiS, men arbeider i dag som IT-konsulent i AGFA Healt Care og er bosatt i Munchen, Tyskland.

Visepresident: Line Eskerud (24). Line representerer Norges Idrettshøgskoles IL (NIHI), og har i tillegg god kjennskap til NSI etter to lengre perioder som deltidsansatt på forbundskontoret i 2008 og 2009. Line brenner ekstra for langrennssporten, og har blant annet arrangementserfaring fra Sprint-World Cup i langrenn og fra prøve-VM i Holmenkollen i år. Line avslutter nå sin masteroppgave i Sport management på Norges Idrettshøgskole.

Medlem: Thor-Andre Søyland (23). Thor-Andre har vært svært aktiv i norsk studentidrett de siste årene. Som leder av Elverumstudentenes IL (ESI) ledet Thor-Andre gjennomføringen av Studentmesterskapet i fotball i 2009 og deltok som en av NSIs representanter på EUSA Symposium i Kroatzia i fjor høst. Thor-Andre studerer Folkehelse ved Høgskolen i Hedmark.

Medlem: Sindre R. Dueland (26). Sindre har som leder i Bergenstudentenes Allianseidrettslag (BSI) gjort seg bemerket i norsk studentidrett de siste årene. Sindre har deltatt på de aller fleste NSI samlinger, og er et kjent fjes for de fleste studentidrettsledere. Sindre studerer administrasjon- og organisasjonsvitenskap og er en aktiv studentpolitiker i Bergen, hvor han blant annet er aktiv i Studentvelferdstinget.

Medlem: Martin Myrlund (24). Martin kommer fra Tromsøstudentenes IL hvor han har hatt flere styreverv, og er idag leder i TSI Badminton. Martin er også styremedlem i Hålogaland Badmintonkrets. Martin har studert økonomiske og matematiske fag, og arbeider i dag for studentidrettshallen Kraft i Tromsø.

Medlem: Karina Sævareid (29). Karina representerer Tromsøstudentenes IL, TSI, hvor hun har vær i hovedstyret i to perioder. Karina er aktiv undervannsrugby spiller i TSI Surk, og var også styremedlem i NSI i forrige periode. Karina er utdannet fiskehelsebiolog og arbeider nå med forskning ved Universitetet i Tromsø.

Medlem: Geir Andre Dalhus (27). Geir gikk av som President i NSI på dette forbundstinget, og har to perioder bak seg i forbundsstyret. Geir har idrettsadministartiv utdannelse, i tillegg til markedsstudier på BI, hvor han også brukte tiden på å være med å danne BI Athletics. Nå vikarierer Geir som Generalsekretær i Norges Biljardforbund.

Varamedlem: Maria Rubach (26). Maria er Oslostudentenes Idrettsklubbs representant og har sittet i hovedstyret i OSI, og er nå nestleder i OSI Dans. Maria studerer master i medievitenskap ved Universitetet i Oslo, og er nettopp valgt som nytt styremedlem i EUSA Student Commission i perioden 2010-2012.

Komiteene:

Lovkomiteen:

Leder: Morten E. Nordanger

Nestleder: Gunhild Ella Reistad

Medlem: Torbjørn Houge

Varamedlem: Gard E. Jørgensen

Kontrollkomiteen:

Leder: Marianne Riksheim

Nestleder: Jens Sveen Frogner

Medlem: Håvard Lauvålien

Varamedlem: Einar Tommelstad

Valkomiteen:

Leder: Siri Hetle Hasli

Nestleder: Loni Johanne Bjerkholt Pedersen

Medlem: Knut Inge Engelbreth

Varamedlem: NN

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler