NHHI Futsal til Student-EM

18.-25. juli arrangeres EM i futsal for studenter, og etter seieren i studentlekene i Trondheim er NHHI guttene kvalifiserte til å kjempe om tittelen som Europas beste studentlag i futsal!

   

NHHI Futsal dro til turneringen i Trondheim med et mål for øye, å befeste posisjonen som Norges beste studentlag. Etterhvert som turneringen skred frem fikk vi derimot med oss at det var mer enn heder, ære og en bøtte til å ta med hjem som sto på spill. Der og da var tanken om EM i Kroatia bare en fjern drøm, men ettersom banketten skred frem utover kvelden ble det klart for flere av oss at vi endelig hadde sjansen til å debutere med flagget på brystet. Og nå er det klart, NHHs futsalgutter reiser til Kroatia for å kjempe om nok en tittel!

Et intenst dugnadsarbeid for å skaffe nok midler til turen er påbegynt, og både sponsorprospekt og mangfoldige søknader er skrevet, men en ting er klart selv om det økonomiske foreløpig mangler, tur blir det uansett! Fra 18.-25. juli stiller NHHI Futsal på parketten i noe annet enn de vanlige hvite draktene, og Lehmkuhlhallen er byttet ut med det som forhåpentligvis er en svett, varm og stappfull hall med buende kroater i Zagreb. Etter ryktene om det opprinnelige futsallagets eventyr i Praha, der de feilaktig ble tatt for å være det norske landslaget, er det på tide at Merinos sønner endelig kan ikle seg de norske fargene, og gjøre sitt beste for å hedre fedrelandet.

Ryktene forteller at NTNUs lag ikke gjorde seg bort da de deltok i det 6. europeiske mesterskapet for studenter ifjor, og vi drar ikke ned dit for å være rundingsbøyer. NHHI Futsal satser som alltid høyt, og målet er å bevise at NHH ikke bare er Norges beste økonomiskole, men også en skapende arena for ballkunstnere og kynikere. I tillegg har det kommet undertegnede for øret at det også der er en liten bortgjemt bonus, i form av at et godt nok resultat kan sende laget til VM. Så da er vel målet klart? Vi er hvertfall ikke redde for Kroater, med statistikken 2-0-1 og 10-4 i målforskjell mot Hajduk, og gleder oss stort til å få testet oss internasjonalt!

(Artikkel og bilde hentet fra www.nhhifutsal.no)

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler