Invitasjon Ledersamling 2010

Ledersamling 2010 avholdes på Høgskolen i Molde, 15.-17. oktober. Jan Åge Fjørtoft (bildet) kommer, meld deg på du også!

Ledersamlingen 2010 er et sted å bygge nettverk med andre studentidrettsledere fra hele Norge, diskutere idrett og ikke minst å få faglig påfyll. Alt dette håper vi skal gi motivasjon og inspirasjon til å fortsette arbeidet i studentidrettslagene!

Jan Åge Fjørtoft, tidligere fotballspiller og nå programleder på Viasat og strategisk konsulent for organisasjoner og firmaer, holder et foredrag om hvordan du, med stimulans og inspirasjon fra omgivelsene, skaper din egen spisskompetanse.

Jan Åge er bare en av de foredragsholderne som er med oss på årets Ledersamling...

Foredraget om idrett og frivillighet blir holdt av Karette Wang Sandbu, medlem Idrettsstyret og kommunkasjonsrådgiver i firmaet First House.

Kim Gabrielli, internasjonal rådgiver i NIF, holder foredraget om hvordan studentidrettslagene kan benytte seg av ulike EU-programmer.

Maria Rubach, vara i NSI-styret og medlem av EUSA Student Commission, holder foredraget om hva EUSA Student Commission er og gjør.

Også fra EUSA Student Commission er Julien Buhajezuk. Han er også visepresident i det franske studentidrettsforbundet og skal fortelle oss om hvordan studentidretten i Frankrike er.

Det blir også et foredrag hvordan man kan jobbe i team, med Kaja Hauge (NTNUI, deltaker på kurset coaching og ledelse 2) og Tone Sparby (generalsekretær i Norges Amerikanske Idretters Forbund).

Hvert studentidrettslag kan stille med 2 personer som betaler 250 kroner i egenandel (dette dekker alt av reise, overnatting, mat, foredrag etc.). Hvis det er stort interesse for å delta på samlingen, kan man stille med flere personer men disse må da betale reise selv (og 250 kroner i egenandel). Påmelding er bindende og gjøres senest 5. oktober på e-post til emma@studentidrett.no. Husk innbetaling av egenandel til NSI sitt bankkonto! Påmelding må innholde navn, kontaktinformasjon (e-post og telefon) og evt. diett.

Overnatting blir i Høgskolens lokaler, dere trenger derfor noe myk å sove på (liggunderlag) og noe til å holde dere varme (sovepose). Pute kan også være lurt. Fredag kveld blir det fysiske øvelser, så husk treningstøy! Lørdag kveld arrangeres en bankett, så husk også penere antrekk for dette!

For mer informasjon, se invitasjon her. Spørsmål vedr. Ledersamlingen kan rettes til forbundskontoret.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler