International Student Badminton Tournament 2010

Årets International Student Badminton Tournament (ISBT) arrangeres i Tønsberg fra 11.-15. august. Dette er den 18. gangen som en slik turnering arrangeres i Norge, og i år er man tilbaks i Tønsberg, der alle tidligere turneringer blitt avholdt utenom forrige års.

Påmeldingsfristen var satt til den 6. juni, men det er fortsatt lag som ikke meldt seg på turneringen som skal komme. Antallet deltakere er så langt 158 personer, og det finnes fortsatt mulighet for å slå deltakerrekorden fra i fjor (161 deltakere). Det er fortsatt mulig å delta, om dere vil melde på spillere kan dere sende en email til isbt.norway@gmail.com.

Alle kan delta, ettersom man spiller i fire kategorier. Kategoriene er nivåbaserte, så man spiller mot spillere på samme nivå.

I år har vi påmeldinger fra Norge, Skottland, England, Irland, Frankrike, Nederland, Tyskland, Østerrike, Russland og Polen. Gledelig er at NTNUI, en av de store studentbadmintonklubbene, deltar med fire spillere. Sandefjord er også representert, men disse spillerne er ikke medlem av noe studentidrettslag ennå.

Lagleder Camilla Christine Sørensen fra NTNUI ble med en venninne på ISBT Enschede i 2009 og har siden blitt ”hooked” på konseptet ISBT. Hun deltok også på ISBT i Aberdeen ved påsken. Nå er hun en av arrangørene, og kommer at hjelpe til med alt forefallende arbeide som må gjøres. Det betyr servering av frokoster, lunsjer og middag er, nattvakter, match control, rydding og salg i kiosken.

Lørdag kveld blir det premiering og temafest. Temaet for årets ISBT er "The Orient".

For 650 kroner får deltakerne turnering, mat, overnatting på hardt underlag og sosiale aktiviteter. I tillegg til må deltakerne betale reise, baller (fjær eller nylon) og drikke selve. Men, alt som alt er en ISBT en billig turnering. For medlemmer av studentidrettslag som vil delta på ISBT i Tønsberg, kan det søkes om reisestøtte på 60 % av reisekostnadene gjennom prosjektet Racket Rock’n’Roll.

ISBT er et arrangement som avholdes på flere plasser i Europa, for eksempel Enschede (Nederland), Aberdeen (England) og Limerick (Irland).

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler