FRISK konkurransen

Vi forlenger nå frist for FRISK konkurransen til tirsdag 1. juni.

Mange av dere møtte Frisk Forsikring under SL i Trondheim, og fikk vite mer om de fordeler du og ditt studentidrettslag får ved å bruke Frisk. I forbindelse med mesterskapet utlyste vi en konkurranse - det studentidrettslaget med flest kjøp av forsikringer - får utstyr til en verdi av 5000 kr. Vi forlenger nå frist for denne konkurransen til tirsdag 1. juni.

Dette er en oppfordring til alle våre lag: be deres medlemmer takke ja, til å bli oppringt av Frisk og de vil gi dere et godt tilbud. Spesielt for studenter, har Frisk gode reise-, innbo- og uføreforsikringer. Lag en liste med navn og kontaktinformasjon til de i deres lag som ønsker å få tilbud på en forsikring og send denne til nsi@studentidrett.no . Den gruppa eller det laget som ender opp med å kjøpe flest forsikringer (f.eks reiseforsikringer) vinner kr. 5000,- til det utstyr dere ønsker dere.

Er du også en av mange studenter som ikke er forsikret?

Norges Studentidrettsforbund sammen med Frisk Forsikring, ønsker å sørge for at du har den beste forsikringsløsningen tilpasset ditt behov. Studenter er i dag altfor dårlig forsikret og grunnen er ofte at mange tror forsikring koster mye. Det gjør det ikke! Rådgiverne i FRISK sørger for at du blir forsikret til en pris å leve med. Har du råd til å kjøpe alt du har i leiligheten din på nytt hvis det brenner? Vil du leve som minstepensjonist resten av livet hvis du blir ufør? Som student er man ekstra utsatt hvis noe skulle skje.

Visste du at:

  • Innboet ditt kun er dekket av foreldres forsikring til fylte 20 år? Forutsatt at du har folkeregistrert adresse hos dine foreldre.
  • Reiseforsikringen gjelder 24 timer i døgnet når du forlater hjemmet for ulykke og tyveri?
  • Du som student, blir sittende igjen som minstepensjonist dersom du blir ufør?

Gå inn på http://www.friskforsikring.no/ og beregn pris på studentpakken(innbo, reise, uførepensjon) i dag. 3 % går rett tilbake til det studentidrettslaget du ønsker å støtte så lenge du er kunde.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler