Vinn billetter til Cupfinalene i fotball!

Nå kan ditt studentidrettslag vinne 15 billetter til Cupfinalene i fotball lørdag 7. og søndag 8. november. Det eneste du må gjøre er å si ja til å få en telefon fra Frisk Forsikring, som vil gi deg et tilbud om gode studentforsikringer.

Frisk Forsikring er et nytt forsikringskonsept som leveres av SpareBank 1 og samarbeider med 16 forbund innenfor Norsk idrett. Vi i Norges Studentidrettsforbund har arbeidet tett med FRISK for å sikre at de har utviklet gode forsikringsordninger for studenter. Aktuelle forsikringer for deg som student kan være reiseforsikring med dekning for sportsutstyr, innboforsikring og uføreforsikring.

Frisk Forsikring gir 3 % av det du betaler for forsikringen direkte tilbake til det studentidrettslaget du velger. Her kan du altså både forsikre deg selv og støtte klubben du er glad i samtidig!

Ved at du viser din interesse for Frisk Forsikring kan ditt studentidrettslag vinne 15 billetter til Cupfinalen!

Konkurransen er enkel: Det studentidrettslaget som innen onsdag 28. oktober sender inn flest navn på medlemmer, foreldre, naboer etc. som er interessert i å høre mer om Frisk Forsikring og motta et tilbud, vinner 15 billetter til Cupfinalen i fotball for damer og herrer, inkludert vorspiel på Ullevål Stadion 8.november.

Slik gjør du det: Det eneste du eller ditt studentidrettslag trenger å gjøre er å sende en mail til nsi@studentidrett.no med navn, telefonnummer og hvilke lag du/dere ønsker å støtte. De som melder sin interesse vil, i tillegg til å bli med i konkurransen, få en telefon fra Frisk Forsikring, hvor du får informasjon om gode studentforsikringer eller de forsikringer du ønsker å vite mer om.

Hvilke forsikringer trenger jeg? Se artikkel fra Dagbladet her.

  • Les artikkelen ”Forsikring studenter bør ha” her.
  • Les mer om Frisk og NSI her.
  • Les mer om Frisk Forsikring på deres hjemmeside: www.friskforsikring.no
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler