Vellykket Nettverkssamling i Oslo

Nettverkssamling 2009 gikk av stabelen i helgen. OSI sto som arrangør og 14 studentidrettslag møtte til lansering av nye studentidrett.no, og til en helg hvor temaet var nettverk, samarbeid og teambuilding.

Nettverkssamlingen er et av de mange nye konseptene NSI vil presentere i 2009. Etter stemningen og tilbakemeldingene å dømme ble det en stor suksess.

Hovedforedraget med seiler og paralympicsutøver Bjørnar Erikstad var en kjempesuksess. Det var også Christian Carson, NSIs egen sjefscoach, som denne gangen presenterte proaktivt målsettingsarbeid og en håndfull morsomme teambuildingsoppgaver.

Carolina Rohan og Antonija Cerkez, representanter fra EUSA Student Commision gav deltakerne et innsyn i europeisk studentidrett, og inviterte til høstens EUSA Symposium.

NSIs nye ansikt Studentidrett.no ble lansert, og John Arne Jørgensen fra Grenland Web, og Jon Pedersen fra Onezero ble takket for deres innsats i arbeidet.

Bjørn Christian Thode fra Norges Soft- og Baseballforbund gav en flott presentasjon av Softball som den ideelle studentidrett, og leder i NTNUI Sjur Øyen inviterte alle medlemmer av NSI på Student Lekene i Trondheim vinteren 2010.

Som arrangør var OSI fantastiske verter, som inviterte på pub fredagen, hvor alle studentidrettslagene presenterte sitt lag, på bankett lørdag og på et inspirerende dansekurs lørdag!

Ses på aktivitetskurs og ledersamling til høsten alle sammen!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler