Grasrotandelen - siste innspurt!

Nå haster det! Det er fortsatt om lag 200 millioner kroner igjen å fordele av Grasrotandelen. Med en siste innspurt kan idrettslaget ditt sikre seg både bonus for hele 2009, og faste ekstrainntekter i 2010.

Med Grasrotandelen kan alle Norsk Tippings spillere registrere et lag eller en forening til å motta direkte midler. Denne ordningen har tilbakevirkende kraft kun ut 2009! Dette betyr at det laget eller foreningen spilleren velger første gang, vil motta 5 prosent av alt han/hun har spilt for i hele 2009. Grasrotandelen fortsetter også i 2010, men da beregnes det grasrotandel fra det tidspunktet spilleren tilknytter seg. Fortsatt er det opp mot 200 millioner kroner som kan deles ut før nyttår, og hvem pengene går til avgjøres av idrettslagenes egeninnsats for å verve grasrotgivere. Sammen med Norsk Tipping oppfordrer Idrettsforbundet til årets siste, men kanskje mest innbringende dugnad.

Siden 1. mars 2009 har Norsk Tipping sine spillere hatt mulighet til å gi 5 prosent av sin spillinnsats til en utvalgt grasrotmottaker. Hittil har over 477 000 grasrotgivere bidratt til over 175 millioner kroner til frivillige lag og foreninger. Det tilsvarer inntekter fra over 35 000 kakelotterier.

Fremdeles er det mange spillere som ikke har valgt sin mottaker. Så langt har kun én av fire spillere tilknyttet seg Grasrotandelen. Dette betyr at det fremdeles er opp mot 200 millioner kroner i potensielle grasrotmidler i år.

I 2009 har Grasrotandelen tilbakevirkende kraft. Dette betyr at når spilleren tilknytter seg Grasrotandelen første gang, vil det bli beregnet midler av alt spilleren har spilt for i hele 2009. Grasrotandelen fortsetter i 2010, men uten tilbakevirkende kraft. Det er derfor veldig viktig å sette fokus på verving av spillere før nyttår.

Idrettsforbundet oppfordrer alle idrettslag til å utnytte mulighetene Grasrotandelen gir, og vi vet at innsats lønner seg!

Se mer på www.grasrotandelen.no.

Hvordan rekruttere flere Grasrotgivere?
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler