Aktivitetskurs 2011

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Norges Studentidrettsforbunds Aktivitetskurs 2011 gjennomføres fredag 16. september til søndag 19. september på Olympiatoppen Sportshotell og Norges idrettshøgskole i Oslo.

Kurset er ment for deg som er aktivitetsleder, trener eller instruktør i ditt studentidrettslag, og inneholder en kombinasjon av teori og praksis. På programmet står temaer som idrettspsykologi, motivasjon, coaching og basis – og utholdenhetstrening. Årets foredragsholdere er
landets ledende fagpersoner innen sitt felt, så dere kan se frem til et interessant og kompetansehevende kurs. Les fullstendig progrm for kurset her.

Meld deg på her:

Gjør din betaling her.

Kost og losji dekkes av en egenandel på kr. 250,- per person. Denne betales inn på kontonr. 5134 06 08449. Merk betalingen "Aktivitetskurs" og hvem dere betaler for. Påmeldingen er bindende og kun gyldig når egenandelen er betalt.

I etterkant av kurset kan du søke om å reisestøtte. Dette gjøres ved å fylle ut et skjema du vil få utdelt på kurset og ved å sende inn dette i tillegg til dine original kvitteringer.
NSI dekker reise med billigste reisealternativ (lavpris/studentpris). Unngå høye reisekostnader ved å bestille tidlig!

Har du spørsmål, ta kontakt med mats@studentidrett.no

Ane Søberg Risa

Administrasjonskonsulent

+ 47 979 75 570

ane@studentidrett.no

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler