Forbundstinget 2018

Forbundstinget arrangeres på Thon Hotel Linne i Oslo 16. til 18. mars 2018, og er arenaen der alle studentidrettslag møtes for å fastsette forbundets politiske og økonomiske prioriteringer for de neste to årene. 

Årets ting vil inneholde både tingforhandlinger og faglig innhold, og dere kan gå ut i fra følgende tidsrammer: (Programmets innhold er under planlegging og vil oppdateres fortløpende).

Fredag: Registrering fra 16:00-17:45. Forbundstinget åpnes kl 18:00.
Lørdag.: Tingforhandlinger fra kl 9:00-19:00. Tingmiddag kl. 20:30.
Søndag: Tingforhandlinger inkl lunsj fra kl 10:00-14:00

Vi ber alle våre medlemslag om å lese igjennom informasjonen i innkallingen nedenfor om representasjon på tinget, slik at dere er sikre på at alt det formelle er på plass og at dere overholder de fristene som er satt. I dette dokumentet foreligger også oversikten over fordelingen av antallet tingdelegater per lag.

Dokumenter:

Viktige frister:

  • Frist for innsending av forslag til forbundstinget er 16. februar (fire uker før). Forslag sendes til nsi@studentidrett.no
  • Tingpapirene med saksdokumenter vil bli tilgjengeliggjort på våre nettsider samt sendes ut til alle medlemslag senest to uker før tinget, det vil si innen fredag 2. mars.
  • Påmeldingsfrist og innsending av fullmaktskjema er søndag 4. mars. Direktelink påmelding.

Vi ønsker deltakerne vel møtt og håper på et givende og engasjert forbundsting!

Spørsmål kan rettes til Guro Røen, utviklingskonsulent, guro@studentidrett.no 

Er du interessert i eller vet du om noen som kunne tenke seg å stille til valg? Les mer om dette her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies