Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 3009, Objekt-ID: 9487

Ultimate frisbee

Ultimate frisbee

Ultimate frisbee er en nullkontakt lagidrett, hvor man bruker en frisbee for å markere progresjonen av spillet.Det er om å gjøre å sanke mest mulig poeng, ved at man mottar frisbeen inne i motsatnderens målsone. Spillerne kan ikke løpe mens de har frisbeen.

Ja

Siste nytt

P3aksjonen og TV-aksjonen går i år til WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet.

Forrige sesong rykket herrelaget til OSI håndball opp til 1.-divisjon, og er dermed det eneste studentidrettslaget som frem til i dag har fått kommet i gang med både kontakttrening og seriespill. Vi har tatt en prat med lagleder Oscar Erichsen, for å høre hvordan sesongoppkjøringen har vært under koronapandemien og hva målet for sesongen de er i gang med er.

Fra og med mandag 12. oktober er vi endelig i gang med en gradvis gjenåpning av kontaktidrett for voksne! Sjekk oppdatert informasjon her om hva dette betyr for din idrett.

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere og deltakere på arrangementer i regi av idretten. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre og er obligatorisk for alle som skal delta på arrangement i regi av Norges studentidrettsforbund.

Vil du være med å påvirke e-sportens utvikling i norsk studentidrett? Søk om plass i vårt nye e-sportutvalg!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler