Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 91, Objekt-ID: 89

Golf

Golf

Golf antas å ha oppstått i Skottland og Holland, men har definitivt bredt seg verden over. I Norge alene har vi over 119 000 registrerte spillere. Konkurransegolf kan spilles av enkeltspillere og av lag og hver utøver spiller med et såkalt handicap, beregnet ut fra spilleferdighet. Som oftes spilles det uten dommere, så at den enkeltes redelighet vektlegges.  

Allerede ivrig golfspiller, men mangler noen å spille med? Eller leker du med tanken om å ta grønt kort? Ta kontakt med nærmeste studentidrettslag.

Nei

Siste nytt

Det er like før siste eksamen er levert og julefreden kan senke seg for våre studentidrettere. I den anledning har vi sett tilbake på året som snart er omme og kan konkludere med nok et godt år for norsk studentidrett. 

Brenner du for idrettsarrangement, vil du utvikle deg i organisatorisk ledelse og ønsker du å bidra til å løfte nivået og kvaliteten på de nasjonale studentmesterskapene våre? Da er dette noe for deg! 

Satser du på langrenn eller skiskyting ved siden av studiene, og ønsker du å teste deg mot noen av de beste i verden? Grip sjansen, nå har du muligheten! 

Uttak til Vinteruniversiaden 2019 blir gjort: 3. desember. 

Vi ønsker svar fra ditt studentidrettslag.

Guy Thomas Kværnberg (bildet) ble under årets Ledersamling tildelt norsk studentidretts høyeste utmerkelse, hederstegnet i gull, for sin enorme innsats som trener i OSI fekting gjennom 20 år. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler