NTNUI med storeslem

Nok en gang viste NTNUI seg som Norges beste studentklubb i triatlon med gull i samtlige klasser! De nøyde seg ikke bare med det og tok i tillegg hele 8 av 12 medaljer totalt - gratulerer! 

Alle foto: NTNUI

NTNUI inviterte helgen 26.-27.April 2019 til storstilt Studentmesterskap i Triatlon. Nærmere 40 deltakere stod klare ved Pirbadet tidlig lørdag morgen for 400 meter svøm. Her så vi et spredt felt hvor både tidligere profesjonelle svømmere deltok, og de som var nye for organisert svømming. Trondheim viste seg fra sitt beste med strålende sol og forsmak på sommeren, i det deltakerne beveget seg ut for sykkel- og løpsetappe. Sykkeletappen slynget seg langs Trondheimsfjorden i nydelig solskinn utover mot fergeleiet på Flakk, som også var dagens vendepunkt. Opp og ned, frem og tilbake, Ila rundt - løpsetappen ble en vanvittig sjarmøretappe under skyfri himmel i det vi kunne applaudere samtlige startende i mål. Med god svettefaktor ble konkurransen rundet av, og deltakerne fikk med det et velfortjent pust i bakken før kveldens bankett.

Et absolutt vel gjennomført Studentmesterskap applauderes NTNUI og Triatlongruppen, på en nydelig dag hvor også vær og vind spilte på lag. Her er det bare å håpe på gjentakelse til neste år!

Sportslig hilsen,

Emilie Zakariassen Hansen og Mads Tomasgård Bjørgan

President og styremedlem Norges studentidrettsforbund

Resultater fortsetter under bildet

Landevei - herrer: 
1. Aasmund Groven Lindtveit, NTNUI
2. Bendik Persch Andersen, Janus IF
3. Didrik Kalve Strand, NTNUI

Landevei - damer: 
1. Malene Hjorteland, NTNUI
2. Synne Osaland Hådem, NTNUI
3. Kine Wiggen, Luftkrigsskolens Idrettslag

Andre sykler - herrer: 
1. Hans Petter Rolke, NTNUI
2. Anders Kristiansen, NTNUI
3. Ivar Stemshaug, Luftkrigsskolens Idrettslag

Andre sykler - damer:
1. Maria Rolke, NTNUI
2. Silje Dalhaug, Luftkrigsskolens Idrettslag
3. Elisabeth Brevik, NTNUI  

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler