Koronavettkurs og gratis besøksregistrering!

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere og deltakere på arrangementer i regi av idretten. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre og er obligatorisk for alle som skal delta på arrangement i regi av Norges studentidrettsforbund.

Kunnskap om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. Dette kurset er utviklet av NIF i samarbeid med Norsk Tipping og er basert på «Fotballens koronavettkurs». Norges studentidrettsforbund gjør det obligatorisk at alle utøvere og deltakere på arrangement tar dette koronavettkurset. I tillegg til å gjennomføre dette e-kurset bør du sette deg inn i studentidrettens koronavettregler og studentidrettens veileder for smittevern på arrangement.

Vi oppfordrer på det sterkeste til at alle medlemmer gjennomfører kurset. Ved deltakelse på konkurranser eller arrangement/samling i regi av Norges studentidrettsforbund må diplom/bevis på fullført kurs fremvises.

Kom i gang med kurset

For å ta kurset må du ha en Idrettens ID-bruker, også kalt Min idrett-bruker. Med denne brukeren får du tilgang til kurs, og du kan administrere din idrettsprofil og dine medlemskap. Velg en av de tre alternativene under for å komme i gang med koronavettkurset.

Har du Idrettens ID (Min idrett-bruker) fra før?

  • Idrettens ID brukes også for å logge på Min Idrett, KlubbAdmin og TurneringsAdmin

KOM I GANG MED KORONAVETTKURSET

 

Har du glemt brukernavnet/passordet ditt?

  • Dersom du ikke husker ditt brukernavn eller passord bruk lenken under for å få det sendt til enten ditt registrerte mobilnummer eller til din registrerte e-post.
  • Du får oppgitt ditt brukernavn når du tilbakestiller eller endrer passord.
  • Når du har logget inn med Idrettens ID kan starte koronavettkurset ovenfor.

KLIKK HER FOR Å FINNE DITT BRUKERNAVN OG PASSORD

 

Har du ikke Idrettens ID? 

Ta kontakt med rådgiver Sofus Rasmussen dersom du ikke får tilgang til Idrettens ID. Han kan nås på tlf: 95418858 eller Sofus@studentidrett.no

Gratis digital besøksregistrering

NIF og Vipps tilbyr idrettslag en gratis digital besøksregistrering for arrangementer. Løsningen er enkel å bruke og bidrar til effektiv smittesporing dersom det avdekkes covid-19-smitte i tilknytning til idretten. 

Koronapandemien og kravene om smitteverntiltak byr på utfordringer for idrettslagene, og i dag registreres mange deltakere på kamper og treninger manuelt.

Besøkende med idrettens ID eller Vipps skanner enkelt en QR-kode og vil umiddelbart bli registrert i løsningen til arrangementet med navn og telefonnummer. For andre besøkende kan man registreres manuelt i samme løsning.

Gå til qrona.nif.no for å registrere deltakerne på et arrangement.

Vi gleder oss til å se deg på et av våre trygge arrangement i nær fremtid. Her kan du se vår aktivitetskalender.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler