Hva skjer?

Foto: Studentlekene Bergen Challenge 2018

Studentmesterskap, mentorprogram og ledersamling - denne høsten er spekket med innhold for aktive studentidrettere! Her finner du oversikten over hva som skjer i studentidretten denne høsten.

Mesterskap

Fordi vi har en liten «pause» fra Studentleker denne høsten, arrangeres det hele 8 enkeltstående studentmesterskap (SM):

Invitasjoner er sendt ut til all lagene. Husk å videreformidle informasjonen ut til alle gruppene/idrettene i klubben, og meld dere på! 

Utdanning - Student|leder

Klubbutvikling

  • Frist søknad om momskompensasjon: Husk at 15. august er fristen for å søke vare- og tjenestemomskompensasjon 2019! Her er det penger å hente, med enkel rapportering for de fleste. Formålet med ordningen er å kompensere de kostnader ditt studentidrettslag hadde til merverdiavgift ved kjøp av varer og tjenester i regnskapsåret 2018. Noen av dere rapporterte dette tallet ved samordnet rapportering tidligere i år.
  • Lokale aktivitetsmidler (LAM): Idrettsrådene fordeler i sin kommune LAM. Tilskuddsordningen skal stimulere til aktivitet og deltakelse i idrettslag, og har barn (6-12 år) og ungdom (13-19 år) som målgruppe. Idrettsrådene setter selv tildelingskriteriene for ordningen, det vil derfor variere om studentidrettslag kvalifiserer til å søke tilskudd i LAM-ordningen. Aktiviteten lagene legger til rette for, for førsteårsstudentene, vil kvalifisere til støtte i noen idrettsråd. Vi oppfordrer dere derfor til å sjekke om deres lag er berettiget støtte. Les mer om ordningen her
  • Få en god start på styrearbeidet til høsten! Vi kommer gjerne på klubbesøk for å gjøre klubbhverdagen enklere for dere. Sjekk hva vi tilbyr her og kontakt oss gjerne for en nærmere prat.
  • Klubbundersøkelsen 2019: Vi vil i likhet med i fjor, sende ut en klubbundersøkelse til alle studentidrettslag denne høsten. Med denne undersøkelsen ønsker vi deres tilbakemelding på hvordan deres hverdag er og hvilke ønsker og forventninger dere har til forbundet.

Kontaktperson Mesterskap: Magnus Nedregotten, Idrettskonsulent - magnus.nedregotten@nif.idrett.no 

Kontaktperson Utdanning: Guro Røen, Generalsekretær - guro@studentidrett.no 

Sjekk også kalenderen vår for totaloversikt over høstens aktiviteter og som vi oppdaterer fortløpende

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler