Glade turnjenter i Beograd

Norges to kvinnelige deltakere i turn, Sandra Ostad og Mari Eliassen, fikk anbefalt Universiaden gjennom andre turnere som har deltatt tidligere. Selv om resultatene ikke har vært av de beste, synes de det har vært utrolig gøy å delta og at arrangementet har vært over all forventning.

De trekker spesiellt frem utøverlandsbyen, der de har møtt utøvere fra mange forskjellige land, men synes også det er utrolig gøy å være med å
konkurrere i et så stort arrangement som Universiaden er. Selve konkurransedelen synes de er veldig lik andre internasjonale mesterskap de har deltatt på.

"Den største forskjellen er at på Universiaden er det mange forskjellige idretter", sier jentene. "Dette gjør det mye mer sosialt da en treffer andre norske utøvere fra andre idretter".

Fullt så fornøyde er de ikke med resultatene, som de beskriver som ”midt på treet”. Mari hadde fall i to av øvelsene mens Sandra, som hadde håpet på å kvalifisere seg til finalen, fikk mye av konkurransen ødelagt av en dårlig start på den første øvelsen.
Likevell har de lært mye og høstet nyttig erfaring fra det å delta på store internasjonale stevner.

Kontaktperson

Magnus Nedregotten

Idrettskonsulent
Tlf: +47 938 49 906 
magnus@studentidrett.no  

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler