SM 2014

Studentspretten inviterte forrige fredag til fotballfest i Sogndal, og de svarte absolutt til forventningene om en begivenhetsrik helg!

Studentspretten vil med dette ønske hele studentidretts-Norge velkommen til Studentmesterskap i fotball i Sogndal. 19.-21.september blir det sportslige og sosiale høydepunkter for alle og enhver! 

Et av våre største mesterskap er nå godt i gang. Studentmesterskapet i håndball har samlet over 300 studentidrettsutøvere i Trondheim til tre dager med konkurranse, idrettsglede og sosialt samvær.
Vi har tatt pulsen på SM i håndball!

 

Nok en gang avholdes det studentmesterskap i åtter med styrmann. Studentregattaen ønsker velkommen til Bergen 10.mai. 

 

 

Selv om planleggingen av Studentlekene Bergen Challenge 2014 har pågått i over ett år allerede, var det i helgen kick-off for de 95 første frivillige som skal ha ansvar for de ulike delene av arrangementet. Med det passende navnet "BCeminar", ble det en meget vellykket start på året som igjen vil flytte hele norsk studentidrett til Bergen i oktober.

På vegne av NTNUI Håndball ønsker vi dere velkommen til SM2014, 20.-23.februar!

 

Deter fortsatt mulighet for å søke om å være teknisk arrangør for ett eller flere Studentmesterskap i 2014, og det lyses nå også ut muligheten for å søke om å være teknisk arrangør i 2015.  
Vi ønsker gamle og nye aktører velkommen til å søke, og håper på enda mer aktivitet i 2014 og 2015!

Bergen skal igjen samle studentidretts-Norge! Fredag 1. november, under NSIs ledersamling, ble NHHI og Bergen Challenge tildelt studentleker og studentmesterskap (SM) i 16 idretter.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler