Velkommen til Trondheim og Studentlekene 2015!

Påmeldingen til Studentlekene Trondheim 2015 er åpnet! Dette er Norges absolutt største studentidrettsfestival det kommende året og går av stabelen i Trondheim 18.-22. februar!

Sitter dere igjen med et tomrom etter Studentlekene Bergen Challenge? Fikk dere kanskje aldri meldt dere på? Eller er dere ganske enkelt sugen på revansj? Fortvil ikke, klokken 12:00 mandag 20. oktober åpner påmeldingen til Studentlekene Trondheim som arrangeres 18.-22. februar 2015! Det er førstemann-til-mølla-prinsippet per klubb som gjelder, så vær tidlig ute for å sikre deg og/eller klubben og laget ditt en opplevelse for livet.

Studentlekene hadde sitt inntog i studentidretten i 1999 hvor NTNUI tok imot 800 deltakere i ti ulike idretter. Dette var starten på noe som skulle vise seg å være en stor suksess og siden 2010 har lekene blitt arrangert hvert eneste år med et stadig voksende deltakerantall og økt interesse i resten av studentidretts-Norge. Det ble sist arrangert i Bergen i 2014, hvor de hadde større oppslutning enn noen gang i deres tredje utgave av lekene. Studentene gjestet Trondheim året før i 2013, da ble det satt ny deltakerrekord med over 2200 deltagere i 21 forskjellige idrettsgrener.

Studentidrett er kjent for aktive miljøer, både i bredde- og toppidrett, og Studentlekene 2015 bygger opp under denne ideen ved sitt slagord «samhold gjennom idrett». Lekene vil samle over 2000 idrettsinteresserte studenter fra hele landet til konkurranser, foredrag, kurs, friluftslivsarrangement og festligheter i fire dager. Det arrangeres konkurranser i både lagidretter og individuelle idretter. For vinneren av et studentmesterskap venter heder og ære, retten til å kalle seg norsk studentmester og kvalifisering til student-EM i 2016, dersom dette arrangeres.

Her er det noe for enhver smak:

Lagidretter:

Studentmesterskap:


Basketball
Futsal
Håndball
Innebandy
Lacrosse
Rugby
Volleyball

Studentcup:


Romaskin

Ikke tildelt status:

Amerikansk fotball

Individuelle idretter:

Studentmesterskap:

Badminton (Single/double/mix)
Fekting
Squash
Bordtennis
Langrenn
Svømming
Tennis

Studentcup:

Orientering

Friluftslivsarrangement:
Koie-femkamp

Arrangement for funksjonshemmede:
Rullestolbasket

Påmelding skjer via www.sltrondheim.no, så gå inn og meld dere på allerede i dag!

For lagidrettene må en lagleder først registrere et lag før resten av medlemmene kan melde seg på. Avmelding innen 1. januar gir krav på full refusjon av deltakeravgiften. Lag/​utøvere som har meldt avbud innen 1. februar kan kreve halv refusjon. Påmelding er kun gyldig når deltakeravgiften er betalt.

Har dere spørsmål angående påmeldingen kan de sendes til: sl2015-info@ntnui.no

Følg Studentlekene 2015, samt Studentidrettsforbundet på sosiale medier for kontinuerlige oppdateringer og spennende konkurranser:

Facebook: Studentlekene Trondheim og Studentidrett.no

Instagram: sltrondheim og studentidrett

Sjekk også ut promovideoen på: https://www.youtube.com/watch?v=sJra3eKNuu4

Konkurransene vil foregå i private og kommunale haller, samt på utendørsstadioner i Trondheim kommune. Det vil bli satt opp busser for å komme seg til stadionene, og vi vil legge til rette for at tilskuere skal få muligheten til å se på mangfoldet i studentidretten. Trondheim vil også være preget av ikke-sportslige aktiviteter denne helgen slik at både deltakere, bidragsytere, frivillige og andre studenter kan se frem til foredrag, kurs og andre severdigheter!

Det er NTNUI som er teknisk arrangør av lekene, etter å ha fått tildelt arrangementet av Norges Studentidrettsforbund.

 

 

 

 

 

Kontaktperson

Yngvild Larsen Schei

Idrettskonsulent
Tlf: +47 41901963
yngvild@studentidrett.no

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler