Resultater SM Seiling

27.-29. april var det duket for årets høydepunkt for seilglade studenter, Student-NM (SM) i seiling. Det ble hard kamp om samtlige pallplasseringer, men regjerende studentmester NTNUI klarte til slutt å forsvare tittelen.

NTNUI hadde i år som i fjor påtatt seg ansvaret med å gjennomføre mesterskapet. Det stilte åtte lag fra BI Oslo, Høgskolen i Molde, Luftkrigsskolen og NTNUI. Båten det ble konkurrert i var Yngling.
På lørdagen startet første seilas i rolige forhold på sjøen, men halvveis i regattaen slo været om, og seilere og arrangører fikk bryne seg på vind på over 10m/s i kastene. Etter at tre seilaser var fullført og utstyr på båtene begynte å gå i stykker, ble det bestemt at den 4. og siste planlagte seilasen for dagen ble avlyst. Poengsummen mellom de ulike lagene var svært tett og spenningen frem til andre og siste dag økte.
Søndag ble en betraktelig roligere dag på fjorden. Strålende sol og sjøen var rolig.
Det var tilslutt BI Oslo, med Magnus Brun, Ida Trulsrud og Oscar Widestam som seilte best, og sikret seieren i siste seilas på søndag i tett kamp med NTNUI-laget bestående av Henrik Terjesen, Øystein Pettersen og Carl-Erik Kullmann, men BI Oslo fylte dessverre ikke kravene om at alle deltakere i et lag må være medlem i samme studentidrettsforening. Siden Oscar studerer i Trondheim, og er da ikke medlem av samme idrettslag som de to andre ombord. Derfor rykket NTNUI-laget bestående av Henrik Terjesen, Øystein Pettersen og Carl-Erik Kullmann opp og vant SM. Dette førte til rent bord for NTNUI som dermed vant både gull, sølv og bronse.

  1. NTNUI ”JAN HERMAN” (Henrik Terjesen, Øystein Pettersen, Carl-Erik Kullmann)
  2. NTNUI ”FRIGG” (Tine Oldereid, Andreas Sola Fischer, Haakon Møyner Lund)
  3. NTNUI ”VIRR VARR” (Anette Kleppestø, AnneLise Kullmann, Karoline Palmer)
  4. HØYSKOLEN I MOLDE ”ARI” (Elin Mjelde Gjerde, Andre Jørgen Ugland, Per Kristian Frisenfeldt Horn)
  5. LKSK ”MARTHA” (Bjørnar Olsen, Daniel Thorstensen, Sondre Kofstad)
  6. LKSK ”TIGERGUTT” (Christer Skjæraasen, Gard Haug, Ole Jørgen Moe)

Kontaktperson

Magnus Nedregotten

Idrettskonsulent
Tlf: +47 938 49 906 
magnus@studentidrett.no  

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler